文献
J-GLOBAL ID:200902289354136351
整理番号:06A0028408
熱変性の程度に関係なく主要食物アレルゲン,オボムコイドを測定できるオリゴクローナル酵素結合イムノソルベント検定法
Oligoclonal enzyme-linked immunosorbent assay capable of determining the major food allergen, ovomucoid, irrespective of the degree of heat denaturation
著者 (6件):
HIROSE Junko
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
HIROSE Junko
(Univ. Shiga Prefecture, Shiga, JPN)
,
MURAKAMI-YAMAGUCHI Yukie
(Kyoto Women’s Univ., Kyoto, JPN)
,
IKEDA Miki
(Kyoto Women’s Univ., Kyoto, JPN)
,
KITABATAKE Naofumi
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
NARITA Hiroshi
(Kyoto Women’s Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Cytotechnology
(Cytotechnology)
巻:
47
号:
1/3
ページ:
145-149
発行年:
2005年
JST資料番号:
T0921A
ISSN:
0920-9069
CODEN:
CYTOER
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)