文献
J-GLOBAL ID:200902289621043538
整理番号:05A0436409
ラット盲腸中の微生物群及び短鎖脂肪酸に及ぼすコーヒーからのマンノオリゴ糖の影響
Effects of Mannooligosaccharides from Coffee on Microbiota and Short Chain Fatty Acids in Rat Cecum
著者 (4件):
ASANO Ichiro
(Ajinomoto General Foods Inc., Mie, JPN)
,
IKEDA Yuko
(Showa Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
FUJII Shigeyoshi
(Ajinomoto General Foods Inc., Mie, JPN)
,
IINO Hisakazu
(Showa Women’s Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
10
号:
3
ページ:
273-277
発行年:
2004年08月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)