文献
J-GLOBAL ID:200902289904749348
整理番号:07A0269332
ウーロン茶および紅茶由来の高分子量ポリフェノール類: 精製,特性,およびミトコンドリア膜電位増加における役割
High-Molecular-Weight Polyphenols from Oolong Tea and Black Tea: Purification, Some Properties, and Role in Increasing Mitochondrial Membrane Potential
著者 (4件):
FUJIHARA Takashi
(Graduate School of Life and Environmental Sciences, Univ. of Tsukuba)
,
NAKAGAWA-IZUMI Akiko
(Graduate School of Life and Environmental Sciences, Univ. of Tsukuba)
,
OZAWA Tetsuo
(Graduate School of Life and Environmental Sciences, Univ. of Tsukuba)
,
NUMATA Osamu
(Graduate School of Life and Environmental Sciences, Univ. of Tsukuba)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
71
号:
3
ページ:
711-719 (J-STAGE)
発行年:
2007年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)