文献
J-GLOBAL ID:200902289914392073
整理番号:03A0533240
LC-MS/MSによる全食品に存在する成分であるピペリンの新規の微量尿代謝産物の特性化
Characterisation of a new minor urinary metabolite of piperine, an omnipresent food component, by LC-MS/MS
著者 (4件):
BAJAD S
(Regional Res. Lab., Jammu, IND)
,
KHAJURIA R K
(Regional Res. Lab., Jammu, IND)
,
SURI O P
(Regional Res. Lab., Jammu, IND)
,
BEDI K L
(Regional Res. Lab., Jammu, IND)
資料名:
Journal of Separation Science
(Journal of Separation Science)
巻:
26
号:
9/10
ページ:
943-946
発行年:
2003年07月
JST資料番号:
A0139B
ISSN:
1615-9306
CODEN:
JSSCCJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)