文献
J-GLOBAL ID:200902289920609076
整理番号:04A0397439
浸透圧処理した農産食品の放射-対流乾燥:乾燥速度及び製品品質に及ぼす影響
Radiant-convective drying of osmotic treated agro-products: effect on drying kinetics and product quality.
著者 (5件):
CHUA K J
(National Univ. Singapore, Singapore, SGP)
,
CHOU S K
(National Univ. Singapore, Singapore, SGP)
,
MUJUMDAR A S
(National Univ. Singapore, Singapore, SGP)
,
HO J C
(National Univ. Singapore, Singapore, SGP)
,
HON C K
(National Univ. Singapore, Singapore, SGP)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
15
号:
2
ページ:
145-158
発行年:
2004年03月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)