文献
J-GLOBAL ID:200902290250469691
整理番号:05A0032585
麹で処理したサツマイモ起源の焼酎醸造所副産物のフェノール組成とラジカルスカベンジング活性
Phenolic Composition and Radical Scavenging Activity of Sweetpotato-Derived Shochu Distillery By-Products Treated with Koji
著者 (7件):
YOSHIMOTO M
(National Agricultural Res. Center for Kyushu Okinawa Region, Miyazaki, JPN)
,
KURATA-AZUMA R
(National Agricultural Res. Center for Kyushu Okinawa Region, Miyazaki, JPN)
,
FUJII M
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
HOU D-X
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
IKEDA K
(Den-en Shuzo Co., Ltd., Kagoshima, JPN)
,
YOSHIDOME T
(Den-en Shuzo Co., Ltd., Kagoshima, JPN)
,
OSAKO M
(Den-en Shuzo Co., Ltd., Kagoshima, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
68
号:
12
ページ:
2477-2483
発行年:
2004年12月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)