文献
J-GLOBAL ID:200902290317481616
整理番号:05A0871757
PPAR-α,PPAR-γおよびLPL mRNAに関したグルコース恒常性維持における食物クワ,チョウセンコウジンおよびバナバの効果
Effects of dietary mulberry, Korean red ginseng, and banaba on glucose homeostasis in relation to PPAR-α, PPAR-γ, and LPL mRNA expressions
著者 (3件):
PARK Mi-young
(Dep. of Food and Nutrition, Coll. of Human Ecology, Sookmyung Women’s Univ., Seoul, 140-742, KOR)
,
LEE Kwang-seung
(Korea Insam Co., National Agricultural Cooperative Federation, Chungcheongbuk-do, 368-811, KOR)
,
SUNG Mi-kyung
(Dep. of Food and Nutrition, Coll. of Human Ecology, Sookmyung Women’s Univ., Seoul, 140-742, KOR)
資料名:
Life Sciences
(Life Sciences)
巻:
77
号:
26
ページ:
3344-3354
発行年:
2005年11月12日
JST資料番号:
B0699B
ISSN:
0024-3205
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)