文献
J-GLOBAL ID:200902290498612075
整理番号:05A0946019
インピーダンス技術を用いたサケ(Salmo salar)切身の塩及び水分の非破壊測定法の開発
Development of a non-destructive salt and moisture measurement method in salmon (Salmo salar) fillets using impedance technology
著者 (3件):
CHEVALIER Dominique
(UMR IR2B Univ. Montpellier II, Place Eugene Bataillon CC023, 34 095 Montpellier cedex 5, FRA)
,
OSSART Frederic
(Fogale Nanotech, Parc Kennedy Bat.A3, 285 Rue Gilles Roberval, 30900 Nimes, FRA)
,
GHOMMIDH Charles
(UMR IR2B Univ. Montpellier II, Place Eugene Bataillon CC023, 34 095 Montpellier cedex 5, FRA)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
17
号:
5
ページ:
342-347
発行年:
2006年05月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)