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文献
J-GLOBAL ID:200902290498612075   整理番号:05A0946019

インピーダンス技術を用いたサケ(Salmo salar)切身の塩及び水分の非破壊測定法の開発

Development of a non-destructive salt and moisture measurement method in salmon (Salmo salar) fillets using impedance technology
著者 (3件):
CHEVALIER Dominique
(UMR IR2B Univ. Montpellier II, Place Eugene Bataillon CC023, 34 095 Montpellier cedex 5, FRA)
OSSART Frederic
(Fogale Nanotech, Parc Kennedy Bat.A3, 285 Rue Gilles Roberval, 30900 Nimes, FRA)
GHOMMIDH Charles
(UMR IR2B Univ. Montpellier II, Place Eugene Bataillon CC023, 34 095 Montpellier cedex 5, FRA)

資料名:
Food Control  (Food Control)

巻: 17  号:ページ: 342-347  発行年: 2006年05月 
JST資料番号: W0246A  ISSN: 0956-7135  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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