文献
J-GLOBAL ID:200902291076927355
整理番号:08A0813368
アルツハイマー病における食品からのポリフェノールに関する挑戦的な研究:バイオアベイラビリティー,代謝及び細胞上と分子上のメカニズム
Challenges for Research on Polyphenols from Foods in Alzheimer’s Disease: Bioavailability, Metabolism, and Cellular and Molecular Mechanisms
著者 (6件):
SINGH Manjeet
(INRS-Inst. Armand-Frappier, Quebec, CAN)
,
ARSENEAULT Madeleine
(INRS-Inst. Armand-Frappier, Quebec, CAN)
,
SANDERSON Thomas
(INRS-Inst. Armand-Frappier, Quebec, CAN)
,
MURTHY Ven
(Univ. Laval, Quebec, CAN)
,
RAMASSAMY Charles
(INRS-Inst. Armand-Frappier, Quebec, CAN)
,
RAMASSAMY Charles
(Univ. Laval, Quebec, CAN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
56
号:
13
ページ:
4855-4873
発行年:
2008年07月09日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)