文献
J-GLOBAL ID:200902291359127355
整理番号:09A0112245
マイタケ(Grifola frondosa)の水抽出物は褐色脂肪組織細胞において脂肪球を減少させる
A Water-Soluble Extract from Grifola frondosa, Maitake Mushroom, Decreases Lipid Droplets in Brown Adipocyte Tissue Cells
著者 (3件):
MINAMINO Katsuhiko
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, School of Human Environmental Sci., Mukogawa Women’s Univ.)
,
NAGASAWA Yumi
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, School of Human Environmental Sci., Mukogawa Women’s Univ.)
,
OHTSURU Masaru
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, School of Human Environmental Sci., Mukogawa Women’s Univ.)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
54
号:
6
ページ:
497-500 (J-STAGE)
発行年:
2008年
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)