文献
J-GLOBAL ID:200902291467483346
整理番号:05A0656847
共焦点レーザー走査顕微鏡(CLSM)使用による小麦生地の冷凍工程の適所観察 氷の形成とグルテン網状組織の変化
In situ observation of the freezing process in wheat dough by confocal laser scanning microscopy (CLSM): Formation of ice and changes in the gluten network
著者 (6件):
BAIER-SCHENK A.
(Inst. of Food Sci. and Nutrition, Swiss Federal Inst. of Technol. (ETH) Zurich, 8092 Zurich, CHE)
,
HANDSCHIN S.
(Inst. of Food Sci. and Nutrition, Swiss Federal Inst. of Technol. (ETH) Zurich, 8092 Zurich, CHE)
,
VON SCHOENAU M.
(Inst. of Food Sci. and Nutrition, Swiss Federal Inst. of Technol. (ETH) Zurich, 8092 Zurich, CHE)
,
BITTERMANN A.g.
(EMZ-Laboratory of Electron Microscopy, Univ. of Zurich, 8028 Zurich, CHE)
,
BAECHI T.
(EMZ-Laboratory of Electron Microscopy, Univ. of Zurich, 8028 Zurich, CHE)
,
CONDE-PETIT B.
(Inst. of Food Sci. and Nutrition, Swiss Federal Inst. of Technol. (ETH) Zurich, 8092 Zurich, CHE)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
42
号:
2
ページ:
255-260
発行年:
2005年09月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)