文献
J-GLOBAL ID:200902291482549531
整理番号:07A0229912
Aspergillus kawachiiNBRC4308の新規深部培養を用いたグルコアミラーゼと耐酸性α-アミラーゼの同時生産
Simultaneous Production of Glucoamylase and Acid-Stable α-Amylase Using Novel Submerged Culture of Aspergillus kawachii NBRC4308
著者 (6件):
SHOJI Hiroshi
(Brewing Res. & Dev. Lab., Asahi Breweries, Ltd.)
,
SUGIMOTO Toshikazu
(Brewing Res. & Dev. Lab., Asahi Breweries, Ltd.)
,
HOSOI Kenji
(Brewing Res. & Dev. Lab., Asahi Breweries, Ltd.)
,
SHIBATA Kazunori
(Brewing Res. & Dev. Lab., Asahi Breweries, Ltd.)
,
TANABE Masayuki
(Product & Technol. Dev. Headquarters, Asahi Breweries, Ltd.)
,
KAWATSURA Katsuyuki
(Product & Technol. Dev. Headquarters, Asahi Breweries, Ltd.)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
103
号:
2
ページ:
203-205 (J-STAGE)
発行年:
2007年
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)