文献
J-GLOBAL ID:200902291681019860
整理番号:03A0275328
野菜のラジカルスカベンジング活性に及ぼすポリフェノール及びアスコルビン酸オキシダーゼの影響
Influence of Polyphenol and Ascorbate Oxidases during Cooking Process on the Radical-Scavenging Activity of Vegetables
著者 (9件):
YAMAGUCHI T
(Nara Women’s Univ., Nara, JPN)
,
KATSUDA M
(Nara Women’s Univ., Nara, JPN)
,
ODA Y
(Nara Women’s Univ., Nara, JPN)
,
TERAO J
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
,
KANAZAWA K
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
OSHIMA S
(Kagome Co., LTD., Tochigi, JPN)
,
INAKUMA T
(Kagome Co., LTD., Tochigi, JPN)
,
ISHIGURO Y
(Kagome Co., LTD., Tochigi, JPN)
,
MATOBA T
(Nara Women’s Univ., Nara, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
9
号:
1
ページ:
79-83
発行年:
2003年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)