文献
J-GLOBAL ID:200902291746949177
整理番号:06A1036837
簡単な比色分析マイクロプレートアッセイによる,塩漬けして米糠で発酵した魚である魚糠漬けのヒスタミンとヒスタミン関連細菌の検出
Detection of histamine and histamine-related bacteria in fish-nukazuke, a salted and fermented fish with rice-bran, by simple colorimetric microplate assay
著者 (3件):
KUDA T.
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
,
MIHARA T.
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
,
YANO T.
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
18
号:
6
ページ:
677-681
発行年:
2007年06月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)