文献
J-GLOBAL ID:200902291756529265
整理番号:06A0920724
自動ヘッドスペースガスクロマトグラフィーを用いた香米成分の2-アセチル-1-ピロリンの迅速定量分析
Rapid Method for Quantitative Analysis of the Aroma Impact Compound, 2-Acetyl-1-pyrroline, in Fragrant Rice Using Automated Headspace Gas Chromatography
著者 (3件):
SRISEADKA Tinakorn
(Chiang Mai Univ., Chiang Mai, THA)
,
WONGPORNCHAI Sugunya
(Chiang Mai Univ., Chiang Mai, THA)
,
KITSAWATPAIBOON Pisan
(Chiang Mai Univ., Chiang Mai, THA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
54
号:
21
ページ:
8183-8189
発行年:
2006年10月18日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)