文献
J-GLOBAL ID:200902292077940190
整理番号:05A0026361
長鎖多価不飽和脂肪酸を強化した二種の食品エマルション中での酸化に対するラクトフェリン,フィチン酸,及びEDTAの効果
Effects of Lactoferrin, Phytic Acid, and EDTA on Oxidation in Two Food Emulsions Enriched with Long-Chain Polyunsaturated Fatty Acids
著者 (5件):
NIELSEN N S
(Technical Univ. Denmark, Lyngby, DNK)
,
PETERSEN A
(Technical Univ. Denmark, Lyngby, DNK)
,
MEYER A S
(Technical Univ. Denmark, Lyngby, DNK)
,
TIMM-HEINRICH M
(Technical Univ. Denmark, Lyngby, DNK)
,
JACOBSEN C
(Technical Univ. Denmark, Lyngby, DNK)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
52
号:
25
ページ:
7690-7699
発行年:
2004年12月15日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)