文献
J-GLOBAL ID:200902292592173762
整理番号:04A0534674
牛乳の蛋白質の命名法-第6改訂版
Nomenclature of the Proteins of Cows’ Milk-Sixth Revision
著者 (9件):
FARRELL H M JR
(Eastern Regional, US Dep. Agriculture, PA)
,
JIMENEZ-FLORES R
(California Polytechnic State Univ., San Luis Obispo)
,
BLECK G T
(Gala Design, WI)
,
BUTLER J E
(Univ. Iowa, Iowa City)
,
CREAMER L K
(Fonterra Res. Centre, Palmerston North, NZL)
,
HICKS C L
(Univ. Kentucky, Lexington)
,
HOLLAR C M
(Masterfoods USA, IL)
,
NG-KWAI-HANG K F
(McGill Univ., PQ, CAN)
,
SWAISGOOD H E
(North Carolina State Univ., Raleigh)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
87
号:
6
ページ:
1641-1674
発行年:
2004年06月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)