文献
J-GLOBAL ID:200902292605743555
整理番号:03A0782006
焼酎麹菌Aspergillus kawachiiによるα-アミラーゼ生産の機序
Mode of α-Amylase Production by the Shochu Koji Mold Aspergillus kawachii
著者 (5件):
NAGAMINE K
(National Res. Inst. of Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
MURASHIMA K
(Hiroshima Univ., Higashihiroshima, JPN)
,
KATO T
(Hiroshima Univ., Higashihiroshima, JPN)
,
SHIMOI H
(National Res. Inst. of Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
ITO K
(National Res. Inst. of Brewing, Higashihiroshima, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
67
号:
10
ページ:
2194-2202
発行年:
2003年10月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)