文献
J-GLOBAL ID:200902293116468378
整理番号:05A0888275
柔軟材料としての食品の理解
Understanding foods as soft materials
著者 (5件):
MEZZENGA Raffaele
(Univ. Fribourg, Fribourg, CHE)
,
MEZZENGA Raffaele
(Vers-Chez-Les-Blanc, Lausanne, CHE)
,
SCHURTENBERGER Peter
(Univ. Fribourg, Fribourg, CHE)
,
BURBIDGE Adam
(Vers-Chez-Les-Blanc, Lausanne, CHE)
,
MICHEL Martin
(Vers-Chez-Les-Blanc, Lausanne, CHE)
資料名:
Nature Materials
(Nature Materials)
巻:
4
号:
10
ページ:
729-740
発行年:
2005年10月
JST資料番号:
W1364A
ISSN:
1476-1122
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)