文献
J-GLOBAL ID:200902293700636134
整理番号:09A0651521
ダイズ蛋白質およびジアシルグリセロールの同時摂取のラットにおける脂質特性および体脂肪蓄積に対する影響
Effects of Simultaneous Intake of Soybean Protein and Diacylglycerol on Lipid Profiles and Body Fat Accumulation in Rats
著者 (2件):
NAGATA Junichi
(Food Function and Labeling Program, Inc. Administrative Agency, National Inst. of Health and Nutrition)
,
YAMADA Kazuhiko
(Food Function and Labeling Program, Inc. Administrative Agency, National Inst. of Health and Nutrition)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
73
号:
6
ページ:
1328-1332 (J-STAGE)
発行年:
2009年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)