文献
J-GLOBAL ID:200902293866065747
整理番号:09A0768101
ウガンダのギー発酵に関与する主要微生物群
Main microorganisms involved in the fermentation of Ugandan ghee
著者 (2件):
ONGOL Martin Patrick
(Lab. of Applied Microbiology, Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., Sapporo, 060-8589, JPN)
,
ASANO Kozo
(Lab. of Applied Microbiology, Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., Sapporo, 060-8589, JPN)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
133
号:
3
ページ:
286-291
発行年:
2009年08月15日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)