文献
J-GLOBAL ID:200902293916380738
整理番号:02A0957928
in vitroでの調理食肉の匂い発生における脂肪酸の影響のモデル化 1 官能的知覚
Modelling the effect of fatty acids in odour development of cooked meat in vitro. Part I. Sensory perception.
著者 (6件):
CAMPO M M
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
,
NUTE G R
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
,
WOOD J D
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
,
ELMORE S J
(Univ. Reading, Reading, GBR)
,
MOTTRAM D S
(Univ. Reading, Reading, GBR)
,
ENSER M
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
63
号:
3
ページ:
367-375
発行年:
2003年03月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)