文献
J-GLOBAL ID:200902294399590553
整理番号:06A0492768
高分子量および低分子量グルテニン・サブユニットと小麦粉品質の関係
Effects of High-molecular-weight and Low-molecular-weight Glutenin Subunit Alleles on Common Wheat Flour Quality
著者 (3件):
TABIKI Tadashi
(Wheat Breeding Lab., Dep. of Upland Agriculture, National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region)
,
IKEGUCHI Shojiro
(Hokuren Agricultural Res. Inst.)
,
IKEDA Tatsuya M.
(Lab. of Plant Biotechnology, Dep. of Plant Breeding, National Agricultural Res. Center for Western Region)
資料名:
Breeding Science
(Breeding Science)
巻:
56
号:
2
ページ:
131-136 (J-STAGE)
発行年:
2006年
JST資料番号:
Y0311B
ISSN:
1344-7610
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)