文献
J-GLOBAL ID:200902294721507004
整理番号:04A0362691
Penicillium expansum: 培養におけるパツリン,カエトグロボシン,その他の二次代謝生産物の首尾一貫した生産及びそれら代謝生産物の果物製品における天然の存在
Penicillium expansum: Consistent Production of Patulin, Chaetoglobosins, and Other Secondary Metabolites in Culture and Their Natural Occurrence in Fruit Products
著者 (3件):
ANDERSEN B
(Technical Univ. Denmark, Kgs. Lyngby, DNK)
,
SMEDSGAARD J
(Technical Univ. Denmark, Kgs. Lyngby, DNK)
,
FRISVAD J C
(Technical Univ. Denmark, Kgs. Lyngby, DNK)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
52
号:
8
ページ:
2421-2428
発行年:
2004年04月21日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)