文献
J-GLOBAL ID:200902294972905424
整理番号:04A0173629
2種類のAntrodia camphorata菌糸体からのメタノール抽出物の酸化防止性
Antioxidant properties of methanolic extracts from two kinds of Antrodia camphorata mycelia
著者 (4件):
MAU J-L
(National Chung-Hsing Univ., Taichung, TWN)
,
HUANG P-N
(National Chung-Hsing Univ., Taichung, TWN)
,
HUANG S-J
(National Chung-Hsing Univ., Taichung, TWN)
,
CHEN C-C
(Grape King Inc., Chungli, TWN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
86
号:
1
ページ:
25-31
発行年:
2004年06月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)