文献
J-GLOBAL ID:200902295097071391
整理番号:04A0200847
鶏胸肉の水溶性筋原線維蛋白質の物理化学的特性
Physicochemical properties of water-soluble myofibrillar proteins prepared from chicken breast muscle
著者 (8件):
ITO Y
(Hokkaido Univ., Sapporo-shi, JPN)
,
TOKI S
(Nippon Meat Packers Inc., Tsukuba-shi, JPN)
,
OMORI T
(Nippon Meat Packers Inc., Tsukuba-shi, JPN)
,
IDE H
(Nippon Meat Packers Inc., Tsukuba-shi, JPN)
,
TATSUMI R
(Kyushu Univ., Fukuoka-shi, JPN)
,
WAKAMATSU J
(Hokkaido Univ., Sapporo-shi, JPN)
,
NISHIMURA T
(Hokkaido Univ., Sapporo-shi, JPN)
,
HATTORI A
(Hokkaido Univ., Sapporo-shi, JPN)
資料名:
Animal Science Journal
(Animal Science Journal)
巻:
75
号:
1
ページ:
59-65
発行年:
2004年02月
JST資料番号:
L4652A
ISSN:
1344-3941
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)