文献
J-GLOBAL ID:200902296337361860
整理番号:05A0886534
分子動力学シミュレーションからの水溶液中のマルト-そしてセロ-少糖類のグリコシド結合における水和:立体配座柔軟性の効果
Hydration at glycosidic linkages of malto- and cello-oligosaccharides in aqueous solution from molecular dynamics simulation: Effect of conformational flexibility
著者 (3件):
UMEMURA Myco
(Graduate School of Biostudies, Kyoto Univ., Div. of Integrated Life Sci., Oiwake-cho, Kitashirakawa, Sakyo-ku, Kyoto ...)
,
YUGUCHI Yoshiaki
(National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol., AIST, 2266-98 Anagahora, Shimosidami, Moriyama-ku ...)
,
HIROTSU Takahiro
(National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol., AIST, 2217-14 Hayashi-cho, Takamatsu-shi, Kagawa 761-0395, JPN)
資料名:
Journal of Molecular Structure
(Journal of Molecular Structure)
巻:
730
号:
1-3
ページ:
1-8
発行年:
2005年10月07日
JST資料番号:
B0948B
ISSN:
0022-2860
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)