文献
J-GLOBAL ID:200902296925834562
整理番号:03A0522111
もち米澱粉における物性とアミロペクチン構造の相関性
Relationship between Physical Properties and Amylopectin Structure of Waxy Rice Starch
著者 (4件):
CHEN J
(Mie Univ., Tsu, JPN)
,
WATANABE M
(Mie Univ., Tsu, JPN)
,
NAKAMORI T
(Hokkaido Central Agricultural Experiment Station, Hokkaido, JPN)
,
HISAMATSU M
(Mie Univ., Tsu, JPN)
資料名:
Journal of Applied Glycoscience
(Journal of Applied Glycoscience)
巻:
50
号:
2
ページ:
133-137
発行年:
2003年04月20日
JST資料番号:
F0614A
ISSN:
1344-7882
CODEN:
JAGLFX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)