文献
J-GLOBAL ID:200902297963867055
整理番号:06A0044052
液体クロマトグラフィーエレクトロスプレーイオン化質量分析によるイチゴ中のフェノール類の同定
Identification of phenolic compounds in strawberries by liquid chromatography electrospray ionization mass spectroscopy
著者 (4件):
SEERAM Navindra P.
(Center for Human Nutrition, David Geffen School of Medicine, Univ. of California, Los Angeles, CA 90095, USA)
,
LEE Rupo
(Center for Human Nutrition, David Geffen School of Medicine, Univ. of California, Los Angeles, CA 90095, USA)
,
SCHEULLER H. Samuel
(Center for Human Nutrition, David Geffen School of Medicine, Univ. of California, Los Angeles, CA 90095, USA)
,
HEBER David
(Center for Human Nutrition, David Geffen School of Medicine, Univ. of California, Los Angeles, CA 90095, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
97
号:
1
ページ:
1-11
発行年:
2006年07月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)