文献
J-GLOBAL ID:200902297974698948
整理番号:07A0990981
マンゴー(Mangifera indica)及びパパイア(Carica papaya)果実由来β-カロテンの生体利用性における品種差
Varietal Differences in the Bioaccessibility of β-Carotene from Mango (Mangifera indica) and Papaya (Carica papaya) Fruits
著者 (3件):
VEDA Supriya
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
PLATEL Kalpana
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
SRINIVASAN K.
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
55
号:
19
ページ:
7931-7935
発行年:
2007年09月19日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)