文献
J-GLOBAL ID:200902298985293180
整理番号:06A0179207
小麦及び小麦モルトを含有するグリストの仕込み時の麦汁粘度及びろ過に及ぼすアラビノキシラン可溶化の影響
Effects of arabinoxylan solubilization on wort viscosity and filtration when mashing with grist containing wheat and wheat malt
著者 (2件):
LU Jian
(Key Lab. of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, Southern Yangtze Univ., Wuxi 214036, CHN)
,
LI Yin
(School of Biotechnology, Southern Yangtze Univ., Wuxi 214036, CHN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
98
号:
1
ページ:
164-170
発行年:
2006年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)