文献
J-GLOBAL ID:200902299049339256
整理番号:05A0800774
バッファロー第一胃肉とトウモロコシ粉から押出調理した胃袋スナックの開発と品質特性
Development and quality characteristics of extruded tripe snack food from buffalo rumen meat and corn flour
著者 (5件):
ANNA ANANDH M
(Indian Veterinary Res. Inst., Izatnagar, IND)
,
LAKSHMANAN V
(Indian Veterinary Res. Inst., Izatnagar, IND)
,
MENDIRATTA S K
(Indian Veterinary Res. Inst., Izatnagar, IND)
,
ANJANEYULU A S R
(Indian Veterinary Res. Inst., Izatnagar, IND)
,
BISHT G S
(Indian Veterinary Res. Inst., Izatnagar, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
42
号:
3
ページ:
263-267
発行年:
2005年05月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)