文献
J-GLOBAL ID:200902299136940853
整理番号:09A0645449
下顎骨切除および/または舌切除患者の食物混合能力に影響する予測因子の調査
Investigation of predictors affecting food mixing ability in mandibulectomy and/or glossectomy patients
著者 (6件):
OTOMARU Takafumi
(Tokyo Medical and Dental Univ., Tokyo, JPN)
,
SUMITA Yuka I.
(Tokyo Medical and Dental Univ., Tokyo, JPN)
,
CHANG Qingan
(Tokyo Medical and Dental Univ., Tokyo, JPN)
,
FUEKI Kenji
(Tokyo Medical and Dental Univ., Tokyo, JPN)
,
IGARASHI Yoshimasa
(Tokyo Medical and Dental Univ., Tokyo, JPN)
,
TANIGUCHI Hisashi
(Tokyo Medical and Dental Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Prosthodontic Research
(Journal of Prosthodontic Research)
巻:
53
号:
3
ページ:
111-115
発行年:
2009年07月
JST資料番号:
W2261A
ISSN:
1883-1958
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)