文献
J-GLOBAL ID:200902299266163867
整理番号:05A0816234
日本酒におけるかび臭/泥臭の原因となる2,4,6-トリクロロアニソール(TCA)の同定と米麹ともろみにおけるその生産
Identification of 2,4,6-Trichloroanisole (TCA) Causing a Musty/Muddy Off-Flavor in Sake and Its Production in Rice Koji and Moromi Mash
著者 (4件):
MIKI Atsushi
(National Res. Inst. of Brewing)
,
ISOGAI Atsuko
(National Res. Inst. of Brewing)
,
UTSUNOMIYA Hitoshi
(National Res. Inst. of Brewing)
,
IWATA Hiroshi
(National Res. Inst. of Brewing)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
100
号:
2
ページ:
178-183 (J-STAGE)
発行年:
2005年
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)