文献
J-GLOBAL ID:200902299853390035
整理番号:06A0493135
イワシ(Sardinella gibbosa)暗筋肉由来のミオグロビンの特性化
Characterisation of myoglobin from sardine (Sardinella gibbosa) dark muscle
著者 (4件):
CHAIJAN Manat
(Dep. of Food Technol., Fac. of Agro-Industry, Prince of Songkla Univ., Hat Yai, Songkla 90112, THA)
,
BENJAKUL Soottawat
(Dep. of Food Technol., Fac. of Agro-Industry, Prince of Songkla Univ., Hat Yai, Songkla 90112, THA)
,
VISESSANGUAN Wonnop
(National Center for Genetic Engineering and Biotechnology, National Sci. and Technol. Dev. Agency, 113 Phaholyothin ...)
,
FAUSTMAN Cameron
(Dep. of Animal Sci., Univ. of Connecticut, 3636 Horsebarn Road Ext., Storrs, CT 06269-4040, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
100
号:
1
ページ:
156-164
発行年:
2007年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)