文献
J-GLOBAL ID:201002018732289550
整理番号:80A0360973
日本めん用小麦粉の品質評価法
A method of flour quality assessment for Japanese noodles.
著者 (5件):
ODA M
(Nippon Flour Mills Co. Ltd., Atsugi)
,
YASUDA Y
(Nippon Flour Mills Co. Ltd., Atsugi)
,
OKAZAKI S
(Nippon Flour Mills Co. Ltd., Atsugi)
,
YAMAUCHI Y
(Nippon Flour Mills Co. Ltd., Atsugi)
,
YOKOYAMA Y
(Nippon Flour Mills Co. Ltd., Atsugi)
資料名:
Cereal Chem
(Cereal Chemistry)
巻:
57
号:
4
ページ:
253-254
発行年:
1980年
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)