文献
J-GLOBAL ID:201002018834565110
整理番号:80A0041671
水牛乳ホエーからのたんぱく質の分離と利用のパイロット試験 II 調製乳製品への分離ホエーたんぱく質の利用
Isolation and utilization of proteins from whey systems of buffalo milk on pilot scale. II. Utilization of whey protein isolates in forumlated dairy products.
著者 (2件):
MATHUR B N
(National Dairy Research Inst., Karnal)
,
SRINIVASAN M R
(National Dairy Research Inst., Karnal)
資料名:
J Food Sci Technol
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
16
号:
2
ページ:
47-50
発行年:
1979年
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
インド (IND)
言語:
英語 (EN)