文献
J-GLOBAL ID:201002032528678795
整理番号:80A0061401
土壌有機物区分とくに炭水化物に対する植物残留物,微生物生産物の寄与の比較
Comparison of the contribution to soil organic matter fractions, particularly carbohydrates, made by plant residues and microbial products.
著者 (5件):
MURAYAMA S
(Macaulay Inst. Soil Research, Scotland)
,
CHESHIRE M V
(Macaulay Inst. Soil Research, Scotland)
,
MUNDIE C M
(Macaulay Inst. Soil Research, Scotland)
,
SPARLING G P
(Macaulay Inst. Soil Research, Scotland)
,
SHEPHERD H
(Macaulay Inst. Soil Research, Scotland)
資料名:
J Sci Food Agric
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
30
号:
11
ページ:
1025-1034
発行年:
1979年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)