文献
J-GLOBAL ID:201002040005187871
整理番号:80A0057940
卵白アルブミンの熱による凝集の形成と性質に対するpHと中性塩の影響 熱凝集と変性の研究
Effects of pH and neutral salts on the formation and quality of thermal aggregates of ovalbumin. A study on thermal aggregation and denaturation.
著者 (3件):
HEGG P-O
(Chemical Center, Sweden)
,
MARTENS H
(Norwegian Food Research Inst., Norway)
,
LOEFQVIST B
(Chemical Center, Sweden)
資料名:
J Sci Food Agric
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
30
号:
10
ページ:
981-993
発行年:
1979年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)