文献
J-GLOBAL ID:201002089936619537
整理番号:80A0074379
エリスロマイシンのステアリン酸塩および塩基の新しい剤形のバイオアベイラビリティーに対する食事の影響
The influence of food on the bioavailability of new formulations of erythromycin stearate and base.
著者 (3件):
RUTLAND J
(Repatriation General Hospital, Australia)
,
BEREND N
(Repatriation General Hospital, Australia)
,
MARLIN G E
(Repatriation General Hospital, Australia)
資料名:
Br J Clin Pharmacol
(British Journal of Clinical Pharmacology)
巻:
8
号:
4
ページ:
343-347
発行年:
1979年
JST資料番号:
C0957B
ISSN:
0306-5251
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)