文献
J-GLOBAL ID:201002096255695959
整理番号:80A0103398
ウシの前水晶体のうの基底膜コラーゲンの特徴 I ペプシン感受性,塩沈殿,熱ゲル化 非コラーゲン成分の完全形の性質
Characterization of bovine anterior-lens-capsule basement-membrane collagen. 1. Pepsin susceptibility, salt precipitation and thermal gelation: A property of non-collagen component integrity.
著者 (3件):
SCHWARTZ D
(Northwestern Univ., Illinois)
,
CHIN-QUEE T
(Northwestern Univ., Illinois)
,
VEIS A
(Northwestern Univ., Illinois)
資料名:
Eur J Biochem
(European Journal of Biochemistry)
巻:
103
号:
1
ページ:
21-27
発行年:
1980年
JST資料番号:
B0206B
ISSN:
0014-2956
CODEN:
EJBCA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)