文献
J-GLOBAL ID:201002204007346503
整理番号:10A0200131
ゼラチン加水分解産物の経口摂取後,ヒト血液において高濃度で定量されたヒドロキシプロリン含有ジペプチド及びトリペプチド
Hydroxyproline-containing dipeptides and tripeptides quantified at high concentration in human blood after oral administration of gelatin hydrolysate
著者 (6件):
ICHIKAWA Satomi
(Meiji Seika Kaisha, Ltd, Saitama, JPN)
,
MORIFUJI Masashi
(Meiji Seika Kaisha, Ltd, Saitama, JPN)
,
OHARA Hiroki
(Meiji Seika Kaisha, Ltd, Saitama, JPN)
,
MATSUMOTO Hitoshi
(Meiji Seika Kaisha, Ltd, Saitama, JPN)
,
TAKEUCHI Yasuo
(Meiji Seika Kaisha, Ltd, Saitama, JPN)
,
SATO Kenji
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
(International Journal of Food Sciences and Nutrition)
巻:
61
号:
1
ページ:
52-60
発行年:
2010年02月
JST資料番号:
W0155A
ISSN:
0963-7486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)