文献
J-GLOBAL ID:201002204452126750
整理番号:10A0884015
質量分析による微小藻類のカロチノイド類の特性づけおよびラットモデルにおいて明らかにされたそのバイオアベイラビリティと酸化防止特性
Characterization of Microalgal Carotenoids by Mass Spectrometry and Their Bioavailability and Antioxidant Properties Elucidated in Rat Model
著者 (5件):
RAO A. Ranga
(Constituent Lab. of Council of Scientific & Industrial Res., Karnataka, IND)
,
REDDY R. L. Raghunath
(Constituent Lab. of Council of Scientific & Industrial Res., Karnataka, IND)
,
BASKARAN V.
(Constituent Lab. of Council of Scientific & Industrial Res., Karnataka, IND)
,
SARADA R.
(Constituent Lab. of Council of Scientific & Industrial Res., Karnataka, IND)
,
RAVISHANKAR G. A.
(Constituent Lab. of Council of Scientific & Industrial Res., Karnataka, IND)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
58
号:
15
ページ:
8553-8559
発行年:
2010年08月11日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)