文献
J-GLOBAL ID:201002206086753022
整理番号:10A0398092
ニコチン生成に及ぼす乾燥の影響についての予備研究を伴ったLC-MS/MSによる食用きのこ中のニコチンの定量
Nicotine determination in mushrooms by LC-MS/MS with preliminary studies on the impact of drying on nicotine formation
著者 (3件):
CAVALIERI Chiara
(Stazione Sperimentale per l’Industria delle Conserve Alimentari (SSICA), Parma, ITA)
,
BOLZONI Luciana
(Stazione Sperimentale per l’Industria delle Conserve Alimentari (SSICA), Parma, ITA)
,
BANDINI Mirella
(Stazione Sperimentale per l’Industria delle Conserve Alimentari (SSICA), Parma, ITA)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
27
号:
4
ページ:
473-477
発行年:
2010年04月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)