文献
J-GLOBAL ID:201002207277585428
整理番号:10A0875023
黒コショウとその主要刺激成分のピペリンによるマウス中の脂肪過多抑制効果
Adiposity Suppression Effect in Mice Due to Black Pepper and Its Main Pungent Component, Piperine
著者 (5件):
OKUMURA Yukiko
(Graduate School of Nutritional and Environmental Sciences, Univ. of Shizuoka)
,
NARUKAWA Masataka
(Graduate School of Nutritional and Environmental Sciences, Univ. of Shizuoka)
,
NARUKAWA Masataka
(Global COE Program, Univ. of Shizuoka)
,
WATANABE Tatsuo
(Graduate School of Nutritional and Environmental Sciences, Univ. of Shizuoka)
,
WATANABE Tatsuo
(Global COE Program, Univ. of Shizuoka)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
74
号:
8
ページ:
1545-1549 (J-STAGE)
発行年:
2010年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)