文献
J-GLOBAL ID:201002208081686311
整理番号:10A1165057
電気検出システムにより評価した牛肉味覚形質におよぼす筋肉型の影響
Effects of muscle type on beef taste-traits assessed by an electric sensing system
著者 (7件):
CHIKUNI Koichi
(National Inst. Livestock and Grassland Sci., Ibaraki)
,
OE Mika
(National Inst. Livestock and Grassland Sci., Ibaraki)
,
SASAKI Keisuke
(National Inst. Livestock and Grassland Sci., Ibaraki)
,
SHIBATA Masahiro
(National Agricultural Res. Center for Western Region, Shimane, JPN)
,
NAKAJIMA Ikuyo
(National Inst. Livestock and Grassland Sci., Ibaraki)
,
OJIMA Koichi
(National Inst. Livestock and Grassland Sci., Ibaraki)
,
MUROYA Susumu
(National Inst. Livestock and Grassland Sci., Ibaraki)
資料名:
Animal Science Journal
(Animal Science Journal)
巻:
81
号:
5
ページ:
600-605
発行年:
2010年10月
JST資料番号:
W1430A
ISSN:
1344-3941
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)