文献
J-GLOBAL ID:201002210891314687
整理番号:10A1032987
溶液中のカロチノイド類および食品抽出液による一重項酸素の消光反応速度論的研究 一重項酸素吸収能(SOAC)分析法の開発
Kinetic Study of the Quenching Reaction of Singlet Oxygen by Carotenoids and Food Extracts in Solution. Development of a Singlet Oxygen Absorption Capacity (SOAC) Assay Method
著者 (7件):
OUCHI Aya
(Ehime Univ., Matsuyama, JPN)
,
AIZAWA Koichi
(Kagome Co. Ltd., Tochigi, JPN)
,
IWASAKI Yuko
(Kagome Co. Ltd., Tochigi, JPN)
,
INAKUMA Takahiro
(Kagome Co. Ltd., Tochigi, JPN)
,
TERAO Junji
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
,
NAGAOKA Shin-ichi
(Ehime Univ., Matsuyama, JPN)
,
MUKAI Kazuo
(Ehime Univ., Matsuyama, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
58
号:
18
ページ:
9967-9978
発行年:
2010年09月22日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)