文献
J-GLOBAL ID:201002212012938500
整理番号:10A0582909
ザワークラウトの微生物品質及び生体アミン含量に及ぼす発酵条件及び冷蔵貯蔵の影響
Impact of fermentation conditions and refrigerated storage on microbial quality and biogenic amine content of sauerkraut
著者 (4件):
PENAS Elena
(Instituto de Fermentaciones Industriales (CSIC), C/Juan de la Cierva 3, E-28006 Madrid, ESP)
,
FRIAS Juana
(Instituto de Fermentaciones Industriales (CSIC), C/Juan de la Cierva 3, E-28006 Madrid, ESP)
,
SIDRO Beatriz
(Instituto de Fermentaciones Industriales (CSIC), C/Juan de la Cierva 3, E-28006 Madrid, ESP)
,
VIDAL-VALVERDE Concepcion
(Instituto de Fermentaciones Industriales (CSIC), C/Juan de la Cierva 3, E-28006 Madrid, ESP)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
123
号:
1
ページ:
143-150
発行年:
2010年11月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)