文献
J-GLOBAL ID:201002212867871250
整理番号:10A0536381
軽茹で卵の殺菌と調理の同時操作のためのファジイ論理的制御熱過程
A fuzzy logic-controlled thermal process for simultaneous pasteurization and cooking of soft-boiled eggs
著者 (2件):
PODRZAJ Primoz
(Univ. of Ljubljana, Fac. of Mechanical Engineering, Askerceva 6, 1000, Ljubljana, SVN)
,
JENKO Marjan
(Univ. of Ljubljana, Fac. of Mechanical Engineering, Askerceva 6, 1000, Ljubljana, SVN)
資料名:
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems
(Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems)
巻:
102
号:
1
ページ:
1-7
発行年:
2010年05月
JST資料番号:
E0150B
ISSN:
0169-7439
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)