文献
J-GLOBAL ID:201002214976811960
整理番号:10A1032977
高速向流クロマトグラフィーによる日本の紫色サツマイモ(Ipomoea batatas L.)品種からのアントシアニンの分取単離
Preparative Isolation of Anthocyanins from Japanese Purple Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) Varieties by High-Speed Countercurrent Chromatography
著者 (6件):
MONTILLA Elyana Cuevas
(Technische Univ. Braunschweig, Braunschweig, DEU)
,
HILLEBRAND Silke
(Technische Univ. Braunschweig, Braunschweig, DEU)
,
BUTSCHBACH Daniela
(Technische Univ. Braunschweig, Braunschweig, DEU)
,
BALDERMANN Susanne
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
WATANABE Naoharu
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
WINTERHALTER Peter
(Technische Univ. Braunschweig, Braunschweig, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
58
号:
18
ページ:
9899-9904
発行年:
2010年09月22日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)